Πιστοποιητικά εμβολιασμού: Ισχύ για εννέα μήνες και μετά τρίτη δόση προτείνει η Κομισιόν

Πιστοποιητικά εμβολιασμού: Ισχύ για εννέα μήνες και μετά τρίτη δόση προτείνει η Κομισιόν
Να ισχύουν για 9 μήνες τα πιστοποιητικά εμβολιασμού για ταξίδια θα προτείνει η ΕΕ ενώ έπειτα θα απαιτείται η τρίτη δόση. 

Όριο ισχύος εννέα μηνών για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού για τις ταξιδιωτικές μετακινήσεις εντός ΕΕ θα προτείνει η Κομισιόν σύμφωνα με το Bloomberg.

Οι πληροφορίες του Bloomberg αναφέρουν πως ο εμβολιασμός με τρίτη αναμνηστική δόση θα απαιτείται μετά την παρέλευση των εννέα μηνών από τον αρχικό πλήρη εμβολιασμό.

Η ΕΕ θα συστήσει επίσης στις χώρες μέλη να συνεχίσουν να δέχονται όλους τους ταξιδιώτες που έχουν εμβολιαστεί με εμβόλια που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα προτείνει στις ευρωπαϊκές χώρες να ανοίξουν από τις 10 Ιανουαρίου σε όλους όσοι έχουν εμβολιαστεί με εμβόλια που έχει εγκρίνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, κατά τις ίδιες πληροφορίες.

{https://twitter.com/business/status/1463809718087032836}

Επιπλέον εξαιτίας της αύξηση των κρουσμάτων, η ΕΕ εξετάζει την κατάργηση από 1ης Μαρτίου της λεγόμενης «λευκής λίστας», δηλαδή του καταλόγου των χωρών από όπου μπορούν να εισέρχονται στην ομάδα των 27 κρατών ταξιδιώτες ανεξαρτήτως της εμβολιαστικής τους κατάστασης. Από εκείνη την ημερομηνία και μετά μόνο οι εμβολιασμένοι και οι νοσήσαντες θα μπορούν να μπαίνουν στις χώρες της ΕΕ.

Αργότερα σήμερα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.gr


Powered by Preisvergleich


VIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Τάτσης Άγγελος - Τζίμα Αριστέα - Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο
ΗΠΕΙΡΟΚΑΤ ΑΕ - Ηπειρωτική Κατασκευαστική Α.Ε.
Νίκος Τριανταφύλλου
Σ' αναμμένα Κάρβουνα