Κάργας : «Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε από την αρχή του ματς!»

Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Κάργας χαρακτήρισε ιστορική τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη στην Θεσσαλονίκη,αποκαλύπτοντας και το αρχικό πλάνο της ομάδας του.

Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Κάργας χαρακτήρισε ιστορική τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη στην Θεσσαλονίκη, αποκαλύπτοντας, στην κάμερα των καναλιών Novasports, το πλάνο που είχε η ομάδα του έτσι ώστε να σκοράρει νωρίς και να διαχειριστεί τη ροή του ματς!

«Είναι μια ιστορική νίκη και αξίζουν τα μπράβο σε όλους όσοι έπαιξαν και το προσπάθησαν. Ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε ίσως την πιο ποιοτική ομάδα του Ελληνικού πρωταθλήματος – καθώς διαθέτει ικανούς παίκτες σε κάθε θέση – όμως παίξαμε όπως έπρεπε διατηρώντας πάνω από όλα το αρχικό μας πλάνο!
Ξέραμε τι θα έκανε ο Άρης από το ξεκίνημα του ματς και προετοιμαστήκαμε έτσι ώστε σε εκείνο το σημείο να βγάλουμε καλές αντεπιθέσεις στους ανοιχτούς χώρους. Καταφέραμε να σκοράρουμε και κατόπιν το διαχειριστήκαμε αποτελεσματικά!
Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιο γκολ από τα πέντε που πετύχαμε. Όλα ήταν υπέροχα.. « είπε μεταξύ άλλων ο 26χρονος αμυντικός.

The post Κάργας : «Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε από την αρχή του ματς!» appeared first on Sportsioannina.gr |Το Αθλητικό Portal της Ηπείρου.


Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Κάργας χαρακτήρισε ιστορική τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη στην Θεσσαλονίκη,αποκαλύπτοντας και το αρχικό πλάνο της ομάδας του. Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Κάργας χαρακτήρισε ιστορική τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη στην Θεσσαλονίκη, αποκαλύπτοντας, στην κάμερα των καναλιών...

The post Κάργας : «Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε από την αρχή του ματς!» appeared first on Sportsioannina.gr |Το Αθλητικό Portal της Ηπείρου.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: sportsioannina.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ΝΙΚΑΣ – ΜΑΤΖΟΥΚΗ Ο.Ε.
Galaxy Hotel
George Coiffure
Σ' αναμμένα Κάρβουνα