Γυμναστήριο το πρωί, βιντεοανάλυση και τακτική το απόγευμα

“Προσγείωση” στην καθημερινότητα από σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ευχάριστο Σαββατοκύριακο με τον απόηχο της “πεντάρας” στον Άρη, αλλά και το ρεπό της Δευτέρας. Τα χαμόγελα περισσεύουν όπως είναι φυσικό, αφού η ομάδα έχει κάνει τη βαθμολογική της υπέρβαση. Ωστόσο δεν θέλει να μείνει μόνο εδώ, αλλά να συνεχίσει την εξέλιξή της και όπου οδηγήσει αυτή η φετινή αγωνιστική σεζόν.

Από σήμερα (Τρίτη) οι παίκτες επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων και φυσικά πρώτος στόχος όλων στο τεχνικό τιμ είναι να διατηρηθούν οι χαμηλοί τόνοι. Ο κ. Μεταξάς αυτό που κάνει είναι να μιλάει στους παίκτες του για το ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και ότι έχουν πολλά να αποδείξουν στη φετινή σεζόν. Άλλωστε εύκολα μπορείς να φτάσεις στην κορυφή, η διατήρηση όμως ψηλά είναι το δύσκολο κομμάτι.

Ήδη ο κόουτς έχει στρέψει την προσοχή των παικτών του στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ. Το απόγευμα πριν την προπόνηση έγινε η καθιερωμένη βιντεοανάλυση ορισμένων κομματιών του παιχνιδιού του αντιπάλου. Θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες κι άλλες «πληροφορίες» προς τους παίκτες, ώστε ο καθένας να ξέρει άριστα οποιονδήποτε αντίπαλο κληθεί να αντιμετωπίσει. Και από την άλλη μεριά να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης. Μετά το βίντεο ακολούθησε δουλειά μέσα στο γήπεδο και εφαρμογή των παραπάνω στην πράξη.

Το πρωί είχε προηγηθεί δουλειά στο γυμναστήριο.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά χωρίς άλλο ρεπό τις επόμενες μέρες, αφού ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο στις 19:30.

Το άρθρο Γυμναστήριο το πρωί, βιντεοανάλυση και τακτική το απόγευμα εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Νίκος Τριανταφύλλου
Ποδήλατο Γιαννούλη
ΗΠΕΙΡΟΚΑΤ ΑΕ - Ηπειρωτική Κατασκευαστική Α.Ε.
George Coiffure